AnnonceLuk annonce
Lokal klub indstillet til Danskernes Idrætspris 2018

05-11-2018

Sejerø Golfklub. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Sejerø Golfklub er blevet indstillet til Danskernes Idrætspris 2018. Det er muligt at stemme på den lokale golfklub frem til d. 16. november.

”En af vores flittige gæster har udtrykt sin begejstring for golfbanen og indstillet Sejerø Golfklub til Danskernes Idrætspris 2018,” skriver Sejerø Golfklub i en pressemeddelelse

I dag den 5. november har et dommerpanel fra P4 Sjælland udvalgt Sejerø golfklub som en af de tre nominerede, der går videre til lytterafstemningen om Danskernes Idrætspris 2018.

Dommerpanelets argumentation for valget af Sejerø Golfklub er blandt andet, at det er svært at etablere et organiseret idrætsliv i et lille lokalsamfund og især på en ø. På Sejerø med en befolkning på 350 mennesker er det ikke muligt at stille to fodboldhold, men man har formået at engagere en stor del af øens befolkning enten direkte eller indirekte i etablering af golfbanen og det daglige liv omkring den.

Det er nu muligt indtil den 16. november at stemme på det initiativ, man synes skal gå videre til den endelige landskonkurrence mellem de otte P4-regioner. Du kan afgive din stemme på følgende link https://danskernesidrætspris.dk/stem/region/P4+Sjælland, hvor du også kan finde indstillingerne for de tre valgte initiativer i vores region.

Sejerø Golfklub er etableret af lokale beboere, og klubben har ca. 80 medlemmer. Golfbanen er anlagt på eksisterende landbrugsarealer og uden nogen form for terrænreguleringer pga. kystbeskyttelses reglerne. Golfklubben er samlingspunkt for både lokale beboerne, sommerhusbeboere og gæster på øen. Golfklubben har en stor social betydning, og har også fået unge fra den lokale skole, til at spille golf. 

Sejerø Golfklub er den eneste golfbane på de 27 Danske Småøer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0