AnnonceLuk annonce
Lokal kloakmester er finalist til ´Årets Håndværker 2019´

04-03-2019

Entreprenør Erik Frederiksen ApS, Kalundborg, er i finalen som 'Årets Håndværker 2019' i kategorien Årets Kloakmester. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er en glad Erik Frederiksen der har modtaget nyheden om, at Entreprenør Erik Frederiksen ApS er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien Årets Kloakmester. Vinderne af den eftertragtede pris kåres den 10. og 11. april 2019 i Cirkusbygningen i København.

Når kåringerne af 'Årets Håndværker 2019' finder den sted, sker det over to dage – onsdag d.10. og torsdag d. 11. april i Cirkusbygningen i København. Her er Entreprenør Erik Frederiksen ApS, Kalundborg, repræsenteret til det stort anlagte awardshow for byggebranchen, som finalist i kategorien Årets Kloakmester. I denne kategori er der i alt seks finalister.

Takker sine kunder

"Jeg er selvfølgelig utrolig glad og stolt, det er et kæmpe skulderklap til vores virksomhed. Jeg er taknemmelig for mine gode kunder, der har taget sig tid til at anmelde mit arbejde, og selvfølgelig glad for at de har givet så gode karrakterer at vi nu kan stå i fanalen," siger entreprenør Erik Frederiksen.

Entreprenør Erik Frederiksen ApS har rigtigt mange kunder som har givet topkarakteren 5, og i gennemsnit har Kalundborgvirksomheden opnået karakteren 4,8 blandt samtlige besvarelser.

Blandt de mange anmeldelser fra kunderne står der bl.a.,

"Tip top håndværker, Alt som aftalt, Rigtig og fin service, Erik Frederiksen overholdt alle sine aftaler og var meget omhyggelig i forbindelse med udførelsen af arbejdet, Ærlig, reel, punklig, fuld tilfredshed, Overholder aftaler og laver et godt stykke håndværk".

Det kræver en god kundeservice at nå finalen

Kalundborgvirksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af 'Årets Håndværker 2019'.

Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter - aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.

Ser frem til den store aften

”Jeg ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Kloakmester. Det bliver spændende,” siger Entreprenør Erik Frederiksen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0