AnnonceLuk annonce
Lokal forfatter besøger Naturcenter Fugledegård

06-10-2020

Onsdag den 28. oktober er der foredrag af Jens Peter Kaj Jensen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 28. oktober er der foredrag af Jens Peter Kaj Jensen, der fortæller om romanen ’Afstande over vand’. Arrangementet foregår på Fugledegård, og er arrangeret af Ubby Bibliotek og Naturcenter Fugledegård.

’Afstande over vand’ er en slags moderne Erasmus Montanus-fortælling, og handler om den midaldrende Tom, som efter mange år som succesrig erhvervsmand i Boston vender hjem til sin hensygnende fødeby, Lille Fuglede på Vestsjælland. Han har en stor plan for hele regionens udvikling – et grønt og kulturelt vækstcentrum.

Til at begynde med går det som en drøm, trods savnet af børnene på den anden side af oceanet. Alle er dog ikke interesseret i Toms ambitiøse erhvervs-eventyr, og han må kæmpe med sig selv, sin fortid og egnens magthierarkier. Med en blanding af højspændt socialt drama, skarpe persontegninger og lyrisk prosa indfanger romanen på eksemplarisk vis Danmark i både sine helt mørke og lyse afkroge. Afstande over vand er første bind af to.

Om Jens Peter Kaj Jensen

Jens Peter Kaj Jensen er forfatter, født i 1965 og uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og cand.phil. i filosofi. Han debuterede med romanen Sofa (Anblik, 2007) og har bl.a. udgivet novellesamlingen Kig på damen (Gyldendal, 2010) og romanen Celeste (Solidaritets Forlag, 2013). Derudover er han medstifter af Selskab for Filosofi og Litteratur, og har udgivet flere fagbøger. Som romanens hovedperson er Jens selv af fiskerslægt og har i kortere perioder arbejdet som fisker på Tissø ved Lille Fuglede. Fra 2011 har han været bosat i Madrid.

Billetter kan købes via hjemmesiden www.kalundborgbib.dk. Man kan også melde sig ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klub

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Kalundborg Biblioteker tager derfor også forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har man købt billet, og der sker ændringer, får man direkte besked via sms eller mail.

Tjek også opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Facebook - Kalundborg Biblioteker.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0