AnnonceLuk annonce
Lokal forening donerer 60.000 kr. til julemærkehjem

11-12-2018

Forstander for julemærkehjemmet, Christine Conradsen, fik overrakt 60.000 kr. af præsident for Lions Club Høng, Lars Christian Hartvig. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Lions Club Høng har doneret hele 60.000 kr. til Julemærkehjemmet i Skælskør. Pengene er samlet ind ved salg af juledekorationer og adventskranse, en aktivitet hvor medlemmernes koner har udført en stor indsats.

Hvert år op til jul samles hustruerne til medlemmerne af Lions Club Høng og fremstiller juledekorationer og adventskranse, som efterfølgende sælges uden for Høng Centret.

I år er hele overskuddet fra salget, på 30.000 kr. og dertil har en lokal virksomhed valgt at donere samme beløb, så der i alt var 60.000 kr. til et godt formål.

”Beløbet er blevet doneret til Julemærkehjemmet i Skælskør, som gør en stor indsats for børn,” siger Jens Wittrock, fra Lions Club Høng.

Medlemmerne med hustruer var mandag aften samlet til en hyggelig aften med gløgg og æbleskiver, men også med gæstebesøg af forstander for julemærkehjemmet, Christine Conradsen, som fik overrakt beløbet af præsident Lars Christian Hartvig.

Efter overrækkelsen fortalte Christine Conradsen om arbejdet på Julemærkehjemmet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0