AnnonceLuk annonce
Lokal Fond hjælper krisecenter med bus

15-03-2017

Johnny Jensen og Linda Jochumsen fra støtteforeningen, sammen med Annette Hyldgaard, daglig leder,præsenterede krisecentrets nye bus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hera Døtrenes Krisecenter er blevet rigtigt flot kørende, Bent O. Jørgensens Fond har hjulpet med penge til en bus.

Solen skinnede på alle måder da Hera Døtrenes Krisecenter, Kalundborg, i dag præsenterede deres nye bus, med plads til hele ni personer incl. chaufføren.

Det er den lokale Fond, Bent O. Jørgensens Fond, som har gjort det muligt for krisecentret at blive flot kørende, ved at bevilge en stor del af købssummen til bussen, restbeløbet har støtteforeningen bag Hera Døtrene bidraget med.

Bussen, en Opel Vivaro, er kun to år gammel og er fundet hos en forhandler på Fyn.

Det nye køretøj skal bruges når beboerne på krisecenteret skal på ferie, en tur i skoven eller hvis en beboer skal flytte. Bussen er med trækkrog og derfor har støtteforeningen været den gavmilde sponsor af en trailer, på den måde er krisecentret blevet rigtigt godt kørende.

Hera Døtrenes Krisecenter kan i år fejre 35-års fødselsdag og 15 frivillige hjælper gennem støtteforeningen for krisecentret.

Fakta:

Bent O Jørgensens Fond blev stiftet i 1986 af vognmand Bent Orla Jørgensen. Han er Kalundborgenser med stort K, og har skabt virksomheden Kalundborg Autotransport, i dag benævnt Dansk Autologik.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0