AnnonceLuk annonce
Lokal entreprenør vil satse på privatkunderne

15-10-2018

Kim Lissau i den helt nye gravemaskine, som er så ny at den endnu ikke har været ude på sin første opgave. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau, Kalundborg har netop indkøbt en helt ny gravemaskine for at satse mere på privatkunderne.

I omkring 25 år har entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau fra Kalundborg, lavet fundameter og kloaker til helt nye Eurodan huse rundt om på hele Sjælland, de sidste 15 år som selvstændig erhvervsdrivende, men Kim Lissau vil i fremtiden satse mere på privatkunderne i lokalområdet, derfor har den lokale entreprenør netop købt en helt ny gravemaskine som kan komme ind i hr. og fru Jensens indkørsel.

Den nye gravemaskine afløser en noget større 8,5 tons maskine.

”Vi vil gerne satse mere på kunderne i lokalområdet, så vi ikke skal køre hele Sjælland rundt, vi kan tilbyde alt indenfor nybygning, tilbygning, flisebelægning, indkørsler og terrasser og andre mindre entreprenørarbejder,” fortæller Kim Lissau.

Et rottepar bliver til 862 rotter

Kim Lissau har også certifikat som rottespær montør, det er nemlig sådan at når der bygges et nyt hus skal der monteres et rottespær så de uønskede gnavere ikke kan kravle ind i kloakrørene. En rottespær kan også monteres i ældre kloakledninger.

”Rotter er et kæmpe problem alle vegne, de gnaver i alt som er blødere end jern, og faktisk så bliver et rottepar til hele 862 rotter på bare et år,” fortæller Kim Lissau. Så er der problemer med rotter i kloakkerne er Kim Lissau manden som kan fikse problemerne.

Entreprenør og aut. kloakmester Kim Lissau har en mand ansat foruden sig selv, og har en række kollegaer som ind lejes når der er behov for flere hænder.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0