AnnonceLuk annonce
Løb - og du kan vinde en bil og køre hjem i

12-04-2017

Nu har du mulighed for at vinde et helt ny Toyota Aygo, hvis du deltager i 5 Tårns løbet i Kalundborg den 7. maj. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Der er rimeligt store chancer for at vinde en helt ny Toyota Aygo personbil, hvis man deltager i et lokalt motionsløb, sammen med mindst 700 andre.

De fleste har sikkert prøvet at købe en landsdækkende lodseddel hvor der er 125.000 personer eller flere der deltager i konkurrencen om en bil. Eller en lottokupon, hvor chancen for at vinde den store gevinst, er som at finde en nål i en høstak.

Nu kan du deltage i et lokalt motionsløb sammen med omkring 700 andre, og være en af dem som har mulighed for en vinde en splinterny Toyota Aygo.

Det er løbeklubben 5 Tårns Motion og Autohallen Toyota i Kalundborg/Slagelse der er gået sammen om 5 Tårns løbet i Kalundborg den 7. maj. Et samarbejde om et løb, som hvis mindst 700 løbere gennemfører 13 km, halv- eller hel Marathon på en spændende rute fra Kalundborg bymidte og et godt stykke ud af Røsnæs, udløser en lodtrækningspræmie på en flot hvid Toyota Aygo.

”At det er en lodtrækningspræmie er helt bevidst”, siger klubbens næstformand Kenneth Krüger Hansen. ”Hvis det gjaldt om at løbe hurtigst for at vinde bilen, kunne vi jo lige så godt bare køre den ud til ham eller hende som vi i forvejen ved løber solen sort”. Så lige her er det for resten nærliggende at nævne, at man godt kan gå 13 km ruten hvis man ikke er løber.

Motionsløbet starter ved 5 Tårns Motions klubhus i Ellingelund kl. 9 for Marathon løbernes vedkommende, og kl. 10 hvis man løber halvmaraton. 13 km løberne starter kl. 11. Så passer det nogenlunde at alle er hjemme når notarius publicus trækker lod om bilen.

Gevinsten udtrækkes på dagen af et statsautoriseret revisionsfirma umiddelbart efter alle løbere er i mål. Præmien kan ikke ændres til kontanter. Gevinstafgift til staten er betalt.

Ruten går fra 5 Tårns Motions klubhus, rundt om Munkesøen, ad Røsnæsvej til Trøjeløkkekvarteret, hvor Fyrrebakken og Bøgebakken skal besejres, inden turen går videre til Nostrup, forbi golfbanen til Lillesøvej og rundt til Kallerup og bakkerne på Nostrupvej. Hertil er det samme rute som klubben igennem mange år har brugt til 5 Tårns Vintermarathon, men nu fortsætter turen i stedet for ad Skambækvej, forbi Røsnæs Strandhotel, Klintedalsvej og videre ad Kystvejen, så løberne kan nyde den flotte udsigt langs fjorden inden løbeturen slutter hvor den begyndte. For Marathon løberne starter det hele forfra igen, mens 13 km har fulgt ruten til Nostrup og retur igen.

Der er elektronisk tidtagning og diplomer udskriver fra løbeklubbens hjemmeside efter løbet.

”Vi har været sponsor på 5 Tårns Løbet flere gange, og har nydt det store engagement”, siger Toyota forhandleren Roberto da Cruz fra Autohallen, og fortsætter,

”Men det er første gang at vi er med ved et løb hvor der er mere på spil end løbernes kamp mod sig selv. Nu er der også en lækker bil på spil. Og bilen, som er en Toyota Aygo 1,0 5 dørs X-Play, har aircondition, tågelygter, bakkamera, tonede ruder, Bluetooth, 3 års garanti og har igennem mange år været én af DK’s meste solgte biler”.

”Vores sponsorat dette år”, siger næstformanden i 5 Tårns Motion, ”er lidt anderledes i forhold til tidligere år, ved at deltagerne kan vinde en Toyota Aygo fra Autohallen. Det giver forhåbentlig en øget interesse, for at deltage i løbet der profilerer aktiviteterne i Kalundborg, specielt når der kommer løbere fra mange andre steder i landet. Vi håber og tror på et succesfyldt løb, med størst mulig tilslutning – og en glad vinder af Toyota Aygo’en”.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0