AnnonceLuk annonce
Livlige dage til Stafet For Livet i Kalundborg

13-05-2019

Fightere, der går til Stafet For Livet i Munkesøen i Kalundborg i 2018. Igen i år, den 25. - 26. maj, er der Stafet For Livet i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Når der sættes fokus på kræftsagen med Stafet For Livet i Munkesøen i Kalundborg den 25. – 26. maj 2019, mangler der ikke underholdning.

Stafetten åbnes af taler ved borgmester, Martin Damm og varehuschef  i Kvickly, Kirsti Thygesen. Mens man går rundt på banen, vil der være underholdning fra scenen allerede fra kl. 11.30. I løbet af dagen får man også mulighed for at røre sig på en anden måde, når der instrueres i Zumba. Søndag formiddag er der en helt anden slags underholdning, da tryllekunstner, Lasse K kommer forbi og underholder deltagerne. Derudover kommer også Kor U en tur forbi i Munkesøen. 

Hvad er Stafet For Livet?

Stafet For Livet er et døgn, hvor der bliver sat fokus på kræftsagen, alle kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, man har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft. I år er det anden gang, man i Kalundborg, laver Stafet For Livet, hvorimod den første Stafet For Livet blev afviklet i USA i 1985.

Opbakningen til arrangementet er stort i Kalundborg, hvilket styregruppen er taknemmelige for. Den lokale forening under Kræftens Bekæmpelse vil i øvrigt være at finde på pladsen med oplysninger om aktiviteter for kræftramte, samt råd om, hvordan man kan hjælpe sig selv til ikke at blive ramt.   

”Vi vil gerne sige tusind tak til vores mange sponsorer. Vi har fået meget foræret, andet har vi fået til priser under normalprisen. Det er fantastisk at opleve, hvor mange, der bakker op om arrangementet. Det hjælper os til at samle et stort beløb ind til Kræftens Bekæmpelse, så de får endnu bedre muligheder for at støtte kræftramte og deres pårørende i kampen mod kræft,” siger Rikke Dybkjær Meltz, der sidder i styregruppen.

331 deltagere har indtil videre tilmeldt sig stafetten i Kalundborg i 2019, men der er plads til flere og man kan stadig nå at tilmelde sig og være med i kampen mod kræft. Der er 15 hold at vælge i mellem, men man kan også oprette sit eget hold sammen med familie, venner eller kolleger – alle kan være med. Det er ikke nødvendigvis et løb, man kan også gå eller kravle, det er kun en konkurrence, hvis man vælger at gøre det til en. 

Uden mad og drikke duer helten ikke

Der er mulighed for at bestille mad i forvejen, og man kan dermed spise sammen med sit hold lørdag middag, aften og søndag morgen. I løbet af dagen vil der være salg af pølser/brød i madteltet. Flere hold sælger kage/frugt fra deres holdtelte til fordel for stafetten. I madteltet sælges der også drikkevarer, og som sidste år, sætter Kalundborg Forsyning en vandpost op, så alle har adgang til vand under hele arrangementet. Der er nogle, der skal gå om natten, men der er også mulighed for at overnatte på området.

Man kan tilmelde sig arrangementet på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/kalundborg

Program

Lørdag den 25. maj 2019

 • 11:00       Åbning af stafet
 • Taler ved borgmester, Martin Damm og Kersti Thygesen, varehuschef.
 • 11:30       Thomas Thopper
 • 13:00       KorU
 • 14:00       ZUMBA
 • 14:45       Blues Martin
 • 16:00       Henning Weisdorf
 • 18:30       Blues Martin
 • 20:00       ZUMBA
 • 20:45       Last To Know
 • 22:30       Lysceremoni

Søndag den 26. maj 2019

 • 9:30       Jess Nielsen & datter
 • 9:30       Tryllekunstner Lasse K


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0