AnnonceLuk annonce
Livfuldt soloshow - helt oppe af kisten

03-03-2020

Den populære musiker og entertainer Esben Just er vendt tilbage. Og endda fra et sted, som ikke er så nemt at returnere fra. Onsdag d. 11. marts står han på scenen i Juvi klubben i Kalundborg. ”The Second Coming” Der ér et liv før døden Livfuldt soloshow med Esben Just bag tangenterne, foran mikrofonen og helt oppe af kisten.

Esben Just drager i øjeblikket rundt i landet på en omfattende soloturné med titlen ”The Second Coming”. 

Den 11. marts kan han opleves live i Juvi for de voksne i Kalundborg kl. 19.00

"The Second Coming" er fuld af livlig musik inspireret af New Orleans, og har et budskab om fred, taknemmelighed og kærlighed til alle. Et budskab, der kommer lige fra et hjerte, som er blevet repareret og genstartet, nemlig Esben Justs eget.

”The Second Coming” tager nemlig udgangspunkt i et sygdomsforløb, som nær havde kostet Esben Just livet i 2016. Det er blevet til et personligt og tankevækkende show, hvor Esben Just stiller sig selv og publikum spørgsmål som: Er det muligt at være den man var før, samtidig med at man bliver klogere? Hvordan får vi mest ud af livet før døden? Og hvordan rejser man sig ved det træ man er faldet og undgår at kravle op i det igen? Har jeg overhovedet lært noget? 

Billetterne er sat til salg, og købes i enten Alfa Optik eller i Alle Salonen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0