AnnonceLuk annonce
Livet efter en hjerneblødning

20-03-2017

Birthe K. Vinner Nielsen kommer og holder foredrag om at blive ramt af en hjerneblødning. 

Af Gitte Korsgaard hitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 27. marts kl. 16.30 afholder CSU Kalundborg Hjerneskadeforening foredrag på Specialcenter Sigrid Undset i Kalundborg.

Mandag d. 27. marts kommer Birthe K. Vinner Nielsen til Kalundborg og fortæller om, hvordan det er at blive ramt af en hjerneblødning. Birthe K. Vinner Nielsen blev i 1989 ramt af en hjerneblødning, der udover lammelser bl.a. gav afasi (sprogproplemer: tale, læse, skrive). I den forbindelse har hun skrevet en bogen ’Sådan kan det gå’ – om sit liv efter hjerneblødningen.

Med udgangspunkt i sin bog ’Birthe K - Sådan ka’ det gå’ vil Birthe K. Vinner Nielsen fortælle om de op- og nedture, der har været i kampen om at få livet tilbage, hvilket hun har kæmpet for i sidste 25 år, siden hun som 37-årige fik en hjerneblødning.

Birthe K. Vinner Nielsen beretning er også en beretning om, hvordan man kan finde nye værdier i livet og trods begrænsninger udleve sine drømme.

Foredraget foregår i Personalerummet / gul bygning på Specialcenter Sigrid Undset i Kalundborg. Alle er velkomne. – dog max 30 deltagere. Tilmelding senest 23.marts på 59 51 08 85 eller via E-mail til Eva Helms eva.helms@kalundborg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0