AnnonceLuk annonce
Litteratur i naturen

01-09-2016

Foto: Jens Nieslen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I samarbejde med Forfatterforeningen, afholder Kalundborg biblioteker en bustur til Røsnæs. Det er den faglitterære gruppe af forfatterforeningen, der har kontaktet Kalundborg Biblioteker, med henblik på et samarbejde omkring at sætte fokus på faglitteratur.

Projektet er støttet af Statens kunstfund, og er et landsdækkende projekt, hvor 11 biblioteker deltager. Man kan læse mere om projektet på: Fagbogens Dag danskforfatterforening.dk

I Kalundborg har man valgt at lade faglitteraturen blive en del af den natur, som den blandt andet kan handle om, og derfor kan man komme med på en spændende bustur til Røsnæs lørdag den 10. september.

Man kører i bus sammen fra biblioteket i Kalundborg kl. 10. Der stoppes på Dyrehøj Vingård, hvor der præsenteres en nyudgivet bog om Dansk vin. Der serveres sandwichbuffet, der leveres af Café Edderfuglen på Røsnæs, og der er samtidig vinsmagning af Dyrehøj Vingårds vine.

Efter frokost køres der videre mod Naturskolen, hvor bogen "Floraen på Røsnæs og Asnæs´ sydvendte skrænter" præsenteres af den ene af bogens forfattere, Hans Guldager Christiansen og bogens fotograf Ole Agerbæk. Derefter er der en guidet vandretur til kanten af Vindekilde med naturvejleder på Røsnæs Naturskole.

Nærmere oplysninger om arrangementet findes på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside, hvor billetterne også kan købes. www.kalundborgbib.dk.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0