AnnonceLuk annonce
Lis Sørensen på Kalundborg Rock’er

26-07-2019

Af Jens Nielsen

Populære Lis Sørensen, som i øjeblikket trækker fulde huse sammen med Sanne Salomonsen og Anne Linnet, optræder til Kalundborg Rock’er i forbindelse med jubilæumskoncerten lørdag eftermiddag.

Arrangørerne bag Kalundborg Rock’er kan nu melde flere nyheder ud, bl.a. at Lis Sørensen optræder i forbindelse med den store jubilæumskoncert lørdag eftermiddag, hun vil underholde med to til fire af hendes største hits.

Lis Sørensen er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum.

”Rusti’s Corner”

Og arrangørerne har mere nyt, der vil i år blive lavet et telt under navnet ”Rusti’s Corner” hvor der vil være opsat en masser sofa’er og møbler og hvor man der kan leje vandpiber, købe cigaretter og cigar samt nye en god cocktail fra Norhlund.

Det store fest telt, hvor Meny Kalundborg har deres restaurant byder også på masser af underholdning med navne som Michael Hjorth, Leo Adolph, Emil Bendixsen samt DJ Henrik.

Lørdag morgen vil der være underholdning for børn som den 8. himmel er medarrangør af.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0