AnnonceLuk annonce
Koncert med Lis Sørensen

10-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 16. november giver Lis Sørensen koncert i Kalundborg hallerne, hvor der ligeledes er mulighed for at spise fra Søren Tullesens buffet arrangement inden koncerten.

Koncerten med Lis Sørensen lørdag den 16. november begynder kl. 20, men inden da kan man spise buffet hos Søren Tullesens i Kalundborg hallerne fra kl. 17.30 til 19.30.

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ i 2018 og en arena- og sommer turné med AnneSanneLis, er Lis Sørensen vendt tilbage til scenen med sit eget orkester, der består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen. Lis Sørensens repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye numre.

Med en stor samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere.

Her er en sangerinde, der skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Lis Sørensen favner et stort publikum, og en aften i hendes selskab er en rejse ned ad memory lane, såvel som en energisk væren i øjeblikket.

Der er endnu billetter til koncerten, som kan købes på https://www.ticketmaster.dk/event/lis-sorensen-med-band-billetter/459105Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0