AnnonceLuk annonce
Lions sender ti udsatte familier på sommerferie

03-07-2019

Linda Ludvigsen, hendes mand Paw og datteren, 10-årige Natalie, har ikke været på ferie i 10 år og glæder sig til turen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg er igen gået sammen om støtte til udsatte familier med børn, så også de kan komme på sommerferie. På lørdag tager familierne afsted, tirsdag var de samlet til en ’ryste sammen’ middag i Kvickly.

Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg har efterhånden flere års erfaring med at støtte udsatte familier med børn fra Kalundborgområdet.

I år sendes 10 familier med børn på sommerferie en hel uge på Lalandia med alt betalt. De 10 familier er fundet i samarbejde med Dansk Folkehjælp, som har gennemgået ansøgningerne.

Familierne skal afsted nu på lørdag, derfor havde Lions og Kvickly inviteret til en fælles middag i Kvickly tirsdag aften, så familierne lige kunne møde hinanden og blive rystet sammen.

Og der er ingen tvivl om at deltagerne glæder sig, flere har ikke været på ferie i mange år, fx Linda Ludvigsen, hendes mand Paw og datteren, 10-årige Natalie.

”Vi glæder os rigtigt meget, vi har ikke været på nogen form for ferie i de sidste 10 år, så de sidste dage har vi set alle de YouTube videoer der findes om Lalandia for at være helt klar,” fortæller Linda Ludvigsen.

Det er et samlet budget på 75.000 kr. for at sende de ti familier til Lalandia, penge som kommer fra Lions juletræssalg ved Kvickly, Kalundborg Kommune har givet 15.000 kr., og så har Kvickly Kalundborg også støttet økonomisk.

De 10 familier som er udvalgt til turen, er familier med børn som økonomisk ikke har mulighed for at komme på sommerferie, børnene skal være under 18 år og familierne skal være på overførelsesindkomst.

Sidste år sendte Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg en række familier på sommerferie på Røsnæs Ø-lejr, men i år går turen altså til Lalandia for de 10 familier som er udvalgt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0