AnnonceLuk annonce
Lions og Kvickly sender 10 udsatte familier på ferie

12-03-2019

Varehuschef Kirsti Thygesen, Kvickly Kalundborg og Svend Olesen, Lions Kalundborg, er sammen om at sende udsatte familier på ferie. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg er igen sammen om at støtte lokale udsatte familier med børn, så også de kan komme på sommerferie. I år kan 10 familier komme en uge til Lalandia.

Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg har efterhånden flere års erfaring med at støtte lokale udsatte familier med børn.

Projektet har været gennemført i flere år til jul og sidste blev der også sendt flere familier på sommerferie, nærmere bestem til ø-lejren på Røsnæs.

Igen i år er der blevet penge til at 10 udsatte familier med børn kan komme på sommerferie, i år går turen til Lalandia i en hel uge for hver familie.

”Pengene til projektet er overskud fra vores juletræssalg ved Kvickly i december måned, kommunen har givet et tilskud og så har Kvickly rundet op,” fortæller Svend Olesen fra Lions Kalundborg, der også oplyser at ferieturen for de 10 familier arrangeres i samarbejde med Dansk Folkehjælp.

Fra næste uge kan interesserede hente en flyers i Kvickly, hvor ansøgningsproceduren er beskrevet.

”De 10 familier som bliver udvalgt, bliver familier med flere børn på overførelsesindkomst, som ikke har mulighed for at komme på sommerferie,” siger Svend Olesen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0