AnnonceLuk annonce
Lions og Kvickly er klar med julehjælp for 5. år i træk

29-10-2019

Kvickly Kalundborg og Lions Kalundborg er klar til igen at hjælpe økonomisk udsatte familier med julehjælp. Fra venstre, Keld Haarpanen, direktør i Kalundborg Brugsforening, varehuschef Kirsti Thygesen, Svend Olesen og Flemming Larsen fra Lions Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg, i samarbejde med Kvickly Kalundborg, er klar til at sætte Projekt Julehjælp i gang. Det er femte år i træk at Lions og Kvickly hjælper familier, der ikke selv har råd til en julemiddag.

Tavlen med Projekt Julehjælp er for femte år i træk klar til at blive sat frem i Kvickly Kalundborg, og man kan nu hjælpe familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i forbindelse med julen, med en julemiddag, slik og julegaver til børnene. Projekt Julehjælp afvikles i et tæt samarbejde mellem Lions Kalundborg og Lions Kalundborg.

”Der er ingen tvivl om at der er et behov for at hjælpe, faktisk er vi blevet ringet op af de første lige efter sommerferien, som ville høre om der var mulighed for julehjælp igen i år, så vi har da en opgave i at blive ved med det her projekt, og vi kan faktisk se at det nytter noget,” siger Keld Haapanen, direktør i Kalundborg Brugsforening.

Lions Kalundborg satset igen i år på at hjælpe 40 familier, som hver modtager mad og gaver til en værdi af 650 kr.

”Det er selvfølgelig også vigtigt at befolkningen også gerne vil støtte projektet, og vi oplever faktisk at mange gerne vil støtte et lokalt projekt, hvor alle penge ubeskåret går til det gode formål, vi har oplevet gennem årene at der mange gange kun går 14 dage så er alle pakkerne solgt,”siger Flemming Larsen, der er præsident for Lions Kalundborg. Han fortæller også, at man hos Lions Kalundborg, når man udvælger familierne, selvfølgelig koordinere med andre hjælpeorganisationer, således, at ingen familier får fra flere organisationer på samme tid. 

Ansøgningsskemaerne er klar, og kan afhentes på den store tavle, som er sat op i forområdet hos Kvickly Kalundborg. Ansøgningsskemaet skal blot afleveres i kassen ved kiosken senest d. 22. november, hvorefter tre repræsentanter fra Lions udvælger de familier som får julehjælp. De mange julepakker udleveres d. 22. december til de 40 familier der er udvalgt.

Der er mulighed for at støtte det gode projekt allerede i aften, for dem som har sikret sig en billet til gourmetaftenen i Kvickly, og ellers fra onsdag morgen.

Således fungerer det i praksis

Man donerer ved simpelthen fysisk at tage en lille papmærkat fra tavlen, der står i Kvickly, og tage den med til kassen, hvor man også betaler for sine andre varer. Hver enkelt mærkat fra tavlen har en stregkode, og man betaler derved for ’varen’, som alle andre varer, man køber. Men i stedet for at få noget fysisk med hjem, har man doneret juleslik, flæskesteg, and eller noget andet til en familie, der har brug for lidt hjælp.

Kvickly leverer alle varerne til familierne til indkøbspris, og det er Kvickly-medarbejderne, der står for hele administrationen af julehjælpen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0