AnnonceLuk annonce
Lions og Kvickly er klar med julehjælp

08-11-2018

Kvickly Kalundborg og Lions Kalundborg er klar til igen at hjælpe økonomisk udsatte familier med julehjælp. Fra venstre, varehuschef Kirsti Thygesen, Helge Rasmussen fra Lions og præsident for Lions Kalundborg, Flemming Larsen Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lions Kalundborg har i samarbejde med Kvickly Kalundborg for fjerde år i træk sat gang i Projekt Julehjælp, hvor man kan hjælpe en familie, der ikke selv har råd til en julemiddag.

Tavlen med Projekt Julehjælp er for fjerde år i træk sat op i Kvickly Kalundborg, og man kan nu hjælpe familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i forbindelse med julen, med en julemiddag, slik og julegaver til børnene. Projekt Julehjælp afvikles i samarbejde med Lions Kalundborg.

”Vi har allerede rigtig mange kunder, der har spurgt indtil projektet, og hvornår vi går i gang igen i år, da de gerne vil hjælpe. Vi har fået skabt en koncept, der er blevet taget rigtigt godt imod, og det er allerede blevet en tradition, hvilket vi er meget glade for,” siger Kirsti Thygesen, der er varehuschef i Kvickly Kalundborg.

Lions Kalundborg satset igen i år på at hjælpe 40 familier, men det kan godt være, at der bliver penge til lidt flere, som tilfældet også har været de foregående år.

”Vi håber selvfølgelig, at folk igen i år vil støtte op om det gode projekt, som de har gjort de andre år. Vi har aftalt40 familier, som det er nu, men nu må vi se, hvor stor efterspørgslen er,” siger Flemming Larsen, der er præsident for Lions. Han fortæller også, at man hos Lions Kalundborg, når man udvælger familierne, selvfølgelig koordinere med andre hjælpeorganisationer, således, at ingen familier får fra flere organisationer på samme tid. 

Ansøgningsskemaerne ligger klar, og skal blot afleveres i postkassen ved tavlen i Kvickly senest den 20. november 2018, hvorefter to repræsentanter fra Lions udvælger de familier som får julehjælp.

Juletræer skal sende familier på ferie

Lions Kalundborg sælger også, ligesom sidste år, juletræer ude foran Kvickly i Kalundborg. Hele overskuddet går til at sende familier, der ikke selv har råd til at komme på ferie, af sted på en sådan. Juletræssalget begynder fredag den 29. november. Åbningstider for juletræssalg kommer til at stå udenfor ved juletræerne.

Således fungerer det i praksis

Man donerer ved simpelthen fysisk at tage en lille papmærkat fra tavlen, der står i Kvickly, og tage den med til kassen, hvor man også betaler for sine andre varer. Hver enkelt mærkat fra tavlen har en stregkode, og man betaler derved for ’varen’, som alle andre varer, man køber. Men i stedet for at få noget fysisk med hjem, har man doneret juleslik, flæskesteg eller noget andet til en familie, der har brug for lidt hjælp.

Kvickly leverer alle varerne til familierne til indkøbspris, og det er Kvickly-medarbejderne, der står for hele administrationen af julehjælpen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0