AnnonceLuk annonce
Video: Stor lokal opbakning til julehjælp

21-12-2016

Video: Jens Nielsen

 Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag er dagen, hvor 51 familier i Kalundborg kan glæde sig over, at Lions Kalundborg i samarbejde med Kvickly har arrangeret julehjælp til dem. Lions Kalundborg stod i Kvickly hele dagen for at dele de mange juleposer ud til de familier, der er blevet godkendt til at modtage deres julehjælp.

Opbakningen til julehjælpen i lokalsamfundet har været stor igen i år, og det er gået stærkt med at samle ind. Fire mænd fra Lions Kalundborg stod i dag - i gule jakker - i Kvickly i Kalundborg for at dele juleposerne ud til de 51 familier, der er blevet godkendt til at modtage julehjælp fra Lions Kalundborg og Kvickly. 

Sidste år arrangerede Lions Kalundborg, i samarbejde med Kvickly, et velgørenhedsprojekt, hvor man hjalp familier i lokalsamfundet, der har svært ved at få pengene til at slå til i julen. I år har man gjort det samme, blot for endnu flere familier. Projektet handler om, at man som almindelig borger eller virksomhed kan sponsorere fx en juleand, en flæskesteg, noget juleslik eller noget fjerde til en af de familier, som Lions har valgt ud af de indkomne ansøgninger. Man donerer ved simpelthen fysisk at tage en lille papmærkat fra tavlen, der står i Kvickly, hvor der fx står ’and’ på, og tager den med til kassen, hvor man så betaler for ’anden’ sammen med sine andre varer.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11102