AnnonceLuk annonce
Ligeså varmt som på en normal dag i april

17-02-2019

Det gode vejr lørdag, lokkede folk ud i naturen, her på Reersø. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Med temperaturer omkring 10 grader, var det lørdag ligeså varmt som på en normal aprildag. Søndag tegner også til at blive varm.

Efter vi fredag havde en forårsagtig dag med temperaturer nogle steder i landet på op til 12 grader, blev lørdag også en solrig dag med usædvanligt høje temperaturer for årstiden.

Selv om vi er midt i februar og man flere steder i landet kan stå op til rim i græsset, nåede temperaturen op omkring 10 graders varme lørdag, og det fik mange til at søge ud i naturen, bl.a. på Reersø, hvor flere familier gik tur langs vandet, sad og nød solen på bænkene i området, men også de mange kreaturer som græsser på Reersø nød det gode vejr.

Den gennemsnitlige dagtemperatur i februar ligger på 2,2 grader, og de temperaturer vi nåede lørdag, er det man kan forvente at opleve på en helt normal dag i april. 

Gråvejr, men sidst på dagen opklaring

Søndag er startet skyet og diset, men sidst på eftermiddagen klarer det op fra sydvest. Temp. op mellem 5 og 10 grader. Svag til let vind fra sydvest og syd. I aften og i nat efterhånden mest klart vejr, dog med lokal tåge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0