AnnonceLuk annonce
Lige om lidt er der igen Damefrokost

29-09-2019

Der plejer altid at være højt humør til 'Damefrokosten'. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Billetsalget er allerede godt i gang til’ Damefrokost’ i Tømmeruphallen, en aften hvor veninderne mødes og har en fest.

Siden 2013 har Damefrokosten kørt hvert år i Tømmeruphallen, og i år er ingen undtagelse. Det er TGU Eventudvalg, der står bag de succesfulde fester i Tømmeruphallen. Festen foregår, som altid i Tømmeruphallen, hvor der bliver serveret lækker mad og velsmagende cocktails.

’Damefrokosten afholdes i år, lørdag den 26. oktober fra kl. 16.30 til 01. Fra klokken 22 er der adgang for mænd. Diskotek Let's Go står for musikken, og Jimmy Sørensen er, igen i år, aftenens konferencier, og han plejer hurtigt at få de feststemte damer op af stolene. Maden bliver leveret af Meny Kalundborg.

”Han hører ligesom til,” siger Tanja Døj, der er medlem af Eventgruppen i TGU.

50’er tema

Alle de andre år har der været et tema til Damefrokosten, således også i år, hvor det er 50’er fest.

”Vi har haft et tema de tidligere år, så selvfølgelig også i år, men det betyder ikke, at man skal være klædt ud. Det vigtigste er, at folk får en rigtig god fest. Men der vil være 50’er tema, og i løbet af aftenen vil der også blive spillet 50’er musik, ligesom mændene, der serverer, også vil også være klædt på derefter,” fortæller Tanja Døj.

Som altid er det frivillige mænd fra TGU, der står for serveringen. Hvert år til Damefrokost er der gode drinks på menukortet, men i år har man besluttet at gøre lidt ekstra ude af dem.

”Det vil blive serveret virkelig lækre cocktails til Damefrokosten, så er man klar til en dejlig aften med sjov og lækre drinks, kunne man overveje at tage med til Damfrokost i Tømmerup,” siger hun.

Billetsalget til ’Damefrokosten’ er godt i gang, og man kan købe billetter hos Dagli ’Brugsen i Tømmerup, samt her: https://tgu.safeticket.dk/damefrokost2019


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0