AnnonceLuk annonce
’Lidt byfest ska´ vi sku ha´

09-06-2021

Der plejer at være højt humør når Kontoret afholder byfest. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Med overskriften ’Lidt byfest ska´ vi sku ha', er Kontoret i Kalundborg er klar med fire dages byfest sidst i juli måned. Billetsalget starter fredag til middag.

Et af de helt store trækplastre i uge 30, er fest i flere dage på Kontoret, med god mad, musik og mange mennesker hver aften.

I lighed med de sidste år bliver Kontoret udvidet med telte på parkeringspladsen, så bliver der plads til flere hundrede hver aften, alt efter hvad retningslinjer der gælder på det tidspunkt.

Byfesten starter allerede onsdag i uge 30 med den traditionelle fodboldturnering i Munkesøen, hvor alle hold møder op udklædte, og hvor der er efterfest og præmieuddeling på Kontoret om aftenen.

Torsdag er det Karl Hermans Trio der underholder, fredag står Kings of Rock på scenen efter at DJ Barnebarn har sat festen i gang.

Lørdag starter festen allerede om formiddagen hvor der er svingende jazz, arrangeret af Kalundborg Jazzklub. DJ Barnebarn sparker festen i gang til aften og efter spisningen er det de populære Sømænd som går på scenen.

Torsdag, fredag og lørdag er der mulighed for at nyde en buffet fra Kvickly inden musikken starter.

Billetterne til dette års byfest fra d. 29. juli til d. 31. juli er til salg fra fredag kl. 12, og kan købes ved at kontakte Kontoret eller ved at ringe til Trine på 30241341


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0