AnnonceLuk annonce
’Lidt byfest ska´ vi sku ha´

08-07-2020

Trine og Morten Nystrup er klar til at afholde minibyfest i uge 30. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kontoret i Kalundborg er klar med fire dages byfest, selv om det bliver i et mindre set up end normalt.

Et af de helt store trækplastre i uge 30, er fest i flere dage på Kontoret, med god mad, musik og mere end 1000 mennesker hver aften, men sådan bliver det ikke i år.

Corona situationen har gjort det mere end vanskeligt at afholde nogen former for arrangementer, men i dag d. 8. juli er forsamlingsforbuddet blevet hævet til 100, og derfor er Kontoret nu klar til at afholde byfest, selv om det bliver i en mindre udgave end tidligere.

”Det bliver en minibyfest, faktisk er det vores byfest nr. 20, så vi havde arrangeret noget ekstra musik, men nu bliver det et mindre set up, men lidt byfest ska’ vi sku’ ha’,” siger Morten Nystrup, der sammen med sin kone Trine, ejer Kontoret.

I lighed med sidste år bliver Kontoret udvidet med telte på parkeringspladsen, så bliver der plads til lige knapt 300 hver aften, og festen skal slutte kl. 24.

Minibyfesten starter allerede onsdag i uge 30 med den traditionelle fodboldturnering i Munkesøen, hvor alle hold møder op udklædte, og hvor der er efterfest og præmieuddeling på Kontoret om aftenen.

Torsdag er det Leo Adolph der underholder, fredag står Emil Bendixen på scenen, mens der er jazz lørdag formiddag og lørdag aften er det Peter Molzen fra Peter og de andre kopier, som underholder.

Torsdag, fredag og lørdag er der mulighed for at nyde en tapas anretning fra Meny inden musikken starter.

Kontoret har fået arrangementet godkendt af politiet, og deler bl.a. arealerne op så alle retningslinjer overholdes.

Ægteparret Trine og Morten Nystrup oplyser at 20-års jubilæumsfesten udsættes til næste år, og at musikprogrammet stort set er på plads.

Billetterne til dette års byfest fra d. 22. juli til d. 25. juli er sat til salg og kan købes ved at kontakte Kontoret. Se evt. mere på facebooksiden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0