AnnonceLuk annonce
Leverer robotplæneklippere i totalløsninger

17-06-2021

Af Jens Nielsen

Årby VVS & Maskinforretning ændrer ved forretningens udvalg af maskiner og vil fremover satse på at levere totalløsninger af robotplæneklippere.

Hver 7. danske haveejer har en robotplæneklipper. Og tæt på hver anden haveejer overvejer at købe en. Det viser en ny undersøgelse blandt danske haveejere.

Interessen for robotplæneklippere er stor, det mærker Steen Gammelby, indehaver af Årby VVS & Maskinforretning.

I mange år har forretningen haft et stort udvalg af havemaskiner og udstyr, men det bliver der nu lavet om på, fremover vil Steen Gammelby satse på totalløsninger af robotplæneklippere af mærket Stihl.

”Nogle forretninger synes det er sjovt at sælge 150 papkasser med maskiner i, det synes jeg ikke, jeg er interesseret i at sælge maskiner og sætte dem op ude hos kunden, det er meget sjovere,” fortæller Steen Gammelby, som er i gang med at lave den store forretning i Årby om til et robotplæneklippercenter hvor planen er, at flere robotter skal køre rundt i forretningen.

De fleste kunder som køber en robotplæneklipper hos Årby VVS & Maskinforretning vælger også at få Steen Gammelby til at installere robotten hjemme hos kunden.

”Jeg har købt en speciel fræser som lægger guidekablet ned i jorden, og jeg sørger så for at få den nye robotplæneklipper til at virke,” fortæller Steen Gammelby og fortsætter, ”og så er det lidt sjovt at komme rundt hos kunderne, alle robotplæneklippere har et navn, det er nærmest blevet et medlem af familien.”

Årby VVS & Maskinforretning har efterhånden solgt ud af plæneklippere og andre havemaskiner, dog er der stadig mulighed for at gøre en god handel på en sneslynge.

Og så kan Årby VVS & Maskinforretning stadigvæk levere alle former for reservedele til alle mærker, og der er også travlhed på værkstedet, hvor der udføres service og reparationer på alle typer af havemaskiner.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0