AnnonceLuk annonce




Leverer lækker mad lige til døren i fire byer

21-03-2020

Søren Tullesen igang med brasekartoflerne til lørdagens Take Away menu. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skipperkroen i Mullerup er klar med et helt nyt koncept i disse coronatider, nu tilbyder de at levere maden direkte til døren i hele fire byer.

Søren Tullesen, indehaver af Skipperkroen i Mullerup, Gørlevhallens Selskabslokaler og Kalundborghallernes Restaurant, er hårdt ramt af coronakrisen, det meste er lukket ned, kun Skipperkroen kører på vågeblus, hvor der hver dag laves mad som kunderne kan hente som Take Away.

Omkring 100 arrangementer er aflyst, dog er der fundet nye datoer til konfirmationsarrangementerne.

Men der er lidt lys for enden af tunnelen, kunderne har nemlig taget Take Away til sig og bestiller mad i stor stil, lørdag er der rejecocktail og skinkeschnitzler med brasede kartofler på menuen.

”Take Away har folk taget rigtigt godt imod, det er helt vildt,” siger Søren Tullesen, mens brasekartoflerne bliver vendt på panden, og nu er Søren Tullesen klar med et helt nyt tiltag, hvor endnu flere har mulighed for at nyde lækker mad fra Skipperkroen.

”I vores nyeste tiltag leverer vi tre komplette færdiglavede måltider, hvor der er nok til to personer, til i alt tre dage, direkte til kundens hoveddør, dermed klarer vi madplan, indkøb og det meste af madlavningen. Kunden skal bare varme maden, anrette den og nyde den, det er både nemt og lækkert,” fortæller Søren Tullesen.

Søndag d. 22. vil de første modtage deres tre retter, som består af paprikagryde med ris, svinemørbrad med børstet kartofler og svampesovs, samt aspargessuppe med kødboller og brød.

Maden leveres direkte til døren i både Kalundborg, Gørlev, Høng og Slagelse.

”Det tyder på at det bliver en succes, mange har bestilt, og hvis ellers ikke myndighederne lukker os ned, så fortsætter vi igen med at levere tre forskellige retter på søndag i næste uge,” siger Søren Tullesen, der opfordrer til at følge med på Skipperkroens Facebookside, hvor de forskellige tilbud er tilgængelige.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0