AnnonceLuk annonce
Lettere at bestille en tur mellem Kalundborg og Samsø

13-02-2019

Det bliver nu endnu nemmere for rejsende mellem Kalundborg og Samsø. Molslinjens prisbelønnede app er nemlig blevet udbygget, så der nu også er plads til Samsølinjen. Det gør det let og hurtigt at bestille en tur mellem Kalundborg og Ballen.

Fremover er fartplanen og muligheden for at bestille en billet mellem Kalundborg og Ballen lige til at hive op af lommen sammen med den uundværlige smartphone. Samsølinjen har nemlig fået plads i Molslinjens app, som kan downloades til både iPhone og Android.

”Muligheden for en app er blevet efterspurgt af mange af gæsterne. Vi har jo stort set alle en smartphone på os i dag, så det er helt oplagt at udvide vores app, så den også kan benyttes på Samsølinjen”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Samsølinjens nye app er lavet som en udvidelse til Molslinjens prisbelønnede app på Kattegat. Den nye app kan bruges til at se fartplaner og til at bestille de almindelige billettyper til turen mellem Kalundborg og Ballen.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt at bestille billetter som muligt, og her har vi samlet en masse gode erfaringer på Kattegat – erfaringer som nu kommer de rejsende mellem Kalundborg og Samsø til gode”, siger Jesper Skovgaard.

Molslinjens app er blevet udvidet med Samsølinjen men også med rederiets fire andre ruter, Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen og Langelandslinjen. Den nye app findes i App Store og hos Google Play.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0