AnnonceLuk annonce
Overraskelser på ´sidste skoledag´

31-03-2017

Lene Jeppesen blev placeret i 'den varme stol'. Foto: Jens Nieslen

Af Jens Nielsen

I dag, fredag d.31. marts var sidste skoledag for skoleleder på Gørlev Skole Lene Jeppesen, derfor havde eleverne planlagt en lille overraskelse.

Skoleleder på Gørlev Skole, Lene Jeppesen, en afholdt og respekteret leder i knapt 24 år, og hvor hun har været ansat som lærer siden 1981, havde i dag ’sidste skoledag’ på Gørlev Skole, derfor havde de 240 elever på skolen planlagt en lille overraskelse til den populære leder.

Alle elever var klar i gymnastiksalen kl. 12, klar til at modtage Lene Jeppesen, men inden hun trådte ind i salen blev hun klædt ud som en bi, og til høj musik og konfetti kanoner blev skolelederen derefter ført ind og sat i en stol.

Skolens 9. klasse stod for arrangementet, og der var både video med en hilsen fra alle klasser, sang, quiz, og konkurrencen ’nak en skoleleder’.

Efter de mange indslag måtte Lene Jeppesen rundt blandt eleverne og dele flødekarameller ud til alle, helt som man gør til ’sidste skoledag’.

61-årige Lene Jeppesens farvel til Gørlev Skole er ikke afsked med livet på arbejdsmarkedet. Hun tiltræder en tidsbegrænset stilling som konsulent dels for Undervisningsministeriet, dels i Kalundborg Kommune, og i begge tilfælde med fagligt udgangspunkt i skoleledelse.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0