AnnonceLuk annonce
Lektiehjælp på biblioteket

15-11-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ungdommens Røde Kors Kalundborg afholder lektiecafé på Kalundborg bibliotek for børn i 2. til 6. klasse.

Hvis du gerne vil blive bedre til fx matematik og/eller dansk, og have det sjovt samtidigt, tilbyder Ungdommens Røde Kors i Kalundborg nu lektiecafé hver onsdag på Kalundborg Bibliotek.

Vi har fokus på børn fra 2. til 6. klasse. Caféens formål er, at støtte børnene, alt efter, hvilket behov de har. Det kan både være hjælp til lektier, hjælp til forbedring af matematikevner, eller måske har børnene blot brug for at hygge sig med at læse højt - selvfølgelig på en sjov, men lærerig måde,” siger Julie Daugaard Jensen, der formand for Ungdommens Røde Kors i Kalundborg.

Julie Daugaard Jensen fortæller også, at lektiecaféen er meget mere end lektier, da det også er et sted, hvor der er plads til at være frustreret, tage en pause, hygge sig eller fortælle røverhistorier.

”Og man må også godt komme, selvom man ikke har lektier for,” siger hun.

Vil man vide mere, kan man evt. skrive til Ungdommens Røde Kors Kalundborg via deres Facebookside, eller kontakt formand for Ungdommens Røde Kors i Kalundborg, Julie, på tlf.nr. 3153 1515.

Lektiecaféen er hver onsdag på Kalundborg Bibliotek fra kl. 15.30 -17.30. Sidste gang er onsdag den 12. december, hvor der serveres æbleskiver, og der er tid til  julehygge med ’klippe klister’. 

Lektiecaféen starter op igen efter nytår - den 9.januar 2019.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0