AnnonceLuk annonce
Lejligheder i tidligere rådhus vises frem

18-08-2020

Githa Klarstrup fra RealMæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby inviterer til Åbent Hus på fredag i det gamle rådhus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det tidligere Hvidebæk rådhus i Ubby er omdannet til 20 helt nye moderne lejligheder. På fredag vises lejlighederne frem ved et Åbent Hus-arrangement, hvor byrådsmedlem Jakob Beck Jensen vil fortælle bygningens historie.

For godt to år siden købte et byggefirma fra Tåstrup det tidligere rådhus på Hovedgaden i Ubby, og håndværkere har nu omdannet kontorer og byrådssal til 20 moderne og lyse lejligheder.

RealMæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby var klar med et stort Åbent Hus-arrangement sidst i marts måned, hvor lejlighederne skulle vises frem, men det satte corona en stopper for.

Siden er lejlighederne lige så stille blevet lejet ud en efter en, og nu er der faktisk kun otte tilbage, og dem er der mulighed for at se nu på fredag d. 21. august mellem kl. 15 og 17, hvor RealMæglerne Klarstrup og Sørensen inviterer til Åbent Hus og byder på en sandwich og lidt at drikke.

”Der er nok ingen tvivl om, at lejligheden i den gamle byrådssal nok er det største trækplaster, den er der helt sikkert mange som gerne vil opleve,” siger Githa Klarstrup fra RealMæglerene.

Skulle man blive så begejstret for en af de tilbageværende lejligheder lover RealMægleren en besparelse på hele 12.000 kr. det første år, hvis der tages en beslutning nu på fredag.

Byrådsmedlem Jakob Beck Jensen var inviteret til at klippe den røde snor og indvie lejlighederne tilbage i marts, men det blev som bekendt ikke til noget, men fredag kl. 15 vil Jakob Beck Jensen være tilstede i det gamle rådhus for at byde velkommen til de fremmødte, og for at fortælle historien om det gamle rådhus, der blev indviet i 1970 og bygget af murermester Aksel Brøndsted, som for øvrigt var borgmester i Hvidebæk Kommune.

”Jeg er glad for at der igen er kommet liv i den flotte gamle bygning, og nye flytter til Ubby, og så er det mit håb at ejeren af bygningen også vil opføre nogle rækkehuse på de to grunde som ligger ved siden af det gamle rådhus, så der kommer endnu flere nye borgere til Ubby,” fortæller Jakob Beck Jensen, der i øvrigt kan oplyse at det i 1970 kostede 1.911.778 kr. at bygge rådhuset, som nu er blevet til 20 lejligheder.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0