AnnonceLuk annonce
Legepladser og uderum for 3,2 mio. kr. indviet

11-06-2020

De nye legepladser blev med det samme taget i brug. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To nye legepladser, fodboldbane og uderum blev torsdag eftermiddag indviet i Skydebanevænget i Kalundborg.

Kalundborg Almennyttige Boligselskab, KAB, havde torsdag inviteret til indvielse af to helt nye flotte og moderne legepladser i Skydebanevænget i Kalundborg.

Legepladser som nu endelig kan tages i brug efter, at corona situationen er blevet lempet, og børn og unge stormede da også ind på legepladsen så snart formand for KAB, Richard Poulsen, havde klippet det rød/hvide bånd over og erklæret legepladserne for åben.

Ud over to legepladser, en fodboldbane, så består den store investering på 3,2 mio. kr., også i fitnessredskaber og uderum som kan bruges til hygge beboerne imellem.

”Vi har ikke haft huslejestigninger i ni år, og alligevel er det lykkedes os, at opspare 3,2 mio. kr., som er investeret i disse dejlige uderum, så der kan dyrkes leg og fitness,” sagde Richard Poulsen i sin tale til de mange børn og voksne, som var mødt op til indvielsen.

”Så er der nok dem, der vil sige, så stiger vi nok i husleje i år, men det gør vi ikke,” kunne Richard Poulsen berolige lejerne.

Efter indvielsen var der pølser og is til alle, som Café Hangover stod for.

Børn og voksne i Skydebanevænget har nu fået optimale forhold til udendørs aktiviteter, og efter børnenes glæde over de nye legepladser, bliver det en succes.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0