AnnonceLuk annonce
Legekoncert: Tigertræning i efterårsferien

09-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 17. oktober er der Tigertræning legekoncert i efterårsferien. Til Tigertræning fægter og danser man, ligesom man fanger haler, kører på hundeslæde og meget mere. Alt sammen til vilde skønne sange, der alle er skrevet specielt til legene fra Tigertræning.

Tigertræning legekoncert for de 3 – 6-årig er den festlige udgave af Tigertræning. Der bliver spillet live, mens børn og voksne bliver ført gennem et sanseligt musikeventyr, der lover sved på panden, masser af grin og masser af leg. Den store tiger vil slange sig, ført af alle deltagerne i et fælles optog til slut.

Hele forestillingen tager 60 min. Målgruppen er de 3-6 årig, men også deres voksne og søskende, dvs. til hele familien. Billetterne kan købes på Kalundborg Bibliotekernes hjemmeside  https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/tigertraening-legekoncert-3-6-aar

Tigertræning legekoncert foregår torsdag, den 17. oktober fra kl. 10-11 i Kalundborg Hallerne (Hal 1). 

Hvad er Tigertræning? 

  • “Tigertrænings mål er at lære børn at sætte grænser. Når man laver Tigertræning, bliver legen til en dans. Og dét i en ramme for både børn og voksne, for børn elsker, når voksne leger med. 
  • Tigertræning er en bevægelseskoncept udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, hvor blandingen af de stille og de vilde lege er en hjørnesten. Til Tigertræning er der altid musik, da musikken inviterer til bevægelse, og deltagerne kaster sig mere frit ind i legen. 
  • Tigertræning er et medskabende kulturtilbud til de mindste, deres voksne og bedsteforældre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0