AnnonceLuk annonce
Legater til unge studerende

09-05-2019

Legatmodtagere Caroline Strandberg, Rikke Them Lilholt sammen med  fondsformandSøren Skovager. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Gørlev-Høng Rotary Klub har i denne uge uddelt fire legater af kr. 7000.- til fire unge studerende fra Gørlev-Høng.

Gørlev-Høng Rotary Klub har en fond til understøttelse af unge, som under uddannelse søger hjælp til særlige kurser i ind- og udland, der relaterer sig til deres studier. De unge skal have rødder i Gørlev-Høng området.

I år har klubbens fond, med fondsformand Søren Skovager i spidsen, udvalgt fire lokale studerende, som er, Camilla Olsen der studerer Folkesundhed på Københavns Universitet. Projektophold i Grønland. Jakob Kristoffer Kirk der læser til Maskinmester på Københavns Maskinmesterskole. Læser et semester i Syd Korea. Caroline Strandberg der studerer biokemi på Københavns universitet. Udvekslingsophold i Melbourne Australien og Rikke Them Lilholt der læser erhvervsøkonomi på Syd Dansk Universitet i Odense. Udvekslingsophold på James Cook Universitet i Australien.

Caroline Strandberg og Rikke Them Lilholt var til stede ved legatuddelingen, der foregik ved Gørlev-Høng Rotary Klubs møde på Reersø kro i denne uge. De to øvrige legatmodtagere var taget ud i den store verden.

Gørlev-Høng Rotary Klub forventer, at de alle, når deres studierejser er tilendebragt, kommer i klubben og fortæller om opholdet og deres videre planer for studierne.

Gørlev-Høng Rotary Klub har en fond baseret på privat donation. Der kan søges en gang om året, marts måned. I 2019 havde klubben fået 17 ansøgninger, hvoraf de fire skilte sig markant ud som betingelse for legatmodtagelse efter fondens formålsparagraf.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0