AnnonceLuk annonce
Lastbiler, store biler og maskiner

30-09-2020

Efterårsferien byder på arrangement for bilglade børn og voksne. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 15. oktober åbner Hvidebæk Lokalråd og børnebiblioteket dørene op for børn og bilglade voksne.

I efterårsferien er der arrangement for børn og bilglade voksne på på Ubby Bibliotek. Hvordan er det at sidde højt oppe i en lastbil? Hvor mange kilo kan en lastbil køre med? Lastbiler og andre store biler er temaet, når dørene åbnes på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus for børn og voksne tirsdag den 15. oktober kl. 13-15.30.

Biler og især store biler er en uomtvistelig del af børns hverdagsliv. De er spændende, larmende og sjove. Men hvordan er det at sidde i en kæmpe bil, når motoren går i gang, og hvor hurtigt kan en lastbil køre? Med bilarrangementet håber biblioteket at kunne bidrage til svar på mange af disse spørgsmål. Det handler nemlig både om læring og sjove oplevelser i børnenes efterårsferie.

Ydermere kan man vinde en præmie sponsoreret af Frode Lauersen, hvis man deltager i konkurrencen om at svare rigtig på flest spørgsmål om de udstillede biler og maskiner. 

Arrangementet er gratis, men vil man sikre sig en plads, bør man reservere en billet på forhånd på www.kalundborg.bib.dk eller på ét af vores biblioteker. Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Det vil derfor ikke være muligt, på baggrund af de nyeste anbefalinger fra myndighederne, at købe mad og drikke til arrangementet.

Kalundborg Biblioteker tager forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har man købt billet, og der sker ændringer, får man direkte besked via SMS eller mail. Tjek også opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Facebook - Kalundborg Biblioteker.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0