AnnonceLuk annonce
Laser er ikke altid kun ”Star-wars”

20-03-2017

Kalundborg Helseklinik tilbyder ny forskellige laserbehandlinger. Foto: Jens Nielsen

Det er hverken Darth Vader eller Luke Skywalker der leger med lyssværd i Kalundborg Helseklinik, men derimod Katja Gravesen fra Cosmetic Laser der behandler klienter med laser.

Det er et nyt initiativ fra klinikkens side at tilbyde laserbehandlinger, efter flere forespørgsler fra kunderne.

”Vi lytter til vores mange kunder og klienter i klinikken og prøver løbende at imødekomme forespørgsler på forskellige behandlinger”, siger Birgitte Cetti, indehaver af Kalundborg Helseklinik.

Firmaet Cosmetic Laser besøger Kalundborg Helseklinik ca. hver 6. uge til både konsultationer og behandlinger.

Og hvad behandles der for?

Karsprængninger – 90% af alle kar, kan behandles. En behandling tager 10-20 minutter for ansigt/bryst og 20-40 minutter for ben. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Uønsket hår – Behandlingen er mest effektiv på mørke hår. Ved gråt, hvidt og rødt hår, virker ellipsebehandlingen ikke. Her kan i stedet behandles med epilering (som også er permanent hårreduktion).

Anti-age med laser / IPL – Her er rigtig mange Anti-age behandlinger at vælge imellem. Ældning af huden starter allerede ved det fyldte 21 år og man kan således starte her. De små fine rynker kommer ved 30 års alderen og herefter begynder rynkerne at blive mere synlige.

Cosmetic Laser, Katja Gravesen, har arbejdet med laserbehandlinger siden 1998 og var en af de første i Danmark til at tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laser, som stadig er den mest effektive form for hårfjerning.

Registreret i Sundhedsstyrelsen

Ved udførelse af laser og IPL behandlinger, er det et lovkrav at være registreret hos Sundhedsstyrelsen (SST). Cosmetic Laser har behandlet professionelt siden 1999 og behandlingerne udføres kun af autoriserede Laserterapeuter registreret i SST.

Næste gang Kalundborg Helseklinik har besøg af Cosmetic Laser, er d. 31. marts og der er kun få ledige tider tilbage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0