AnnonceLuk annonce
Langhoff ny sundhedsordfører

03-07-2019

Den socialdemokratiske folketingsgruppe har netop fordelt de vigtige ordfører- og formænds poster, samt udvalgsposterne.

Konstitueringen medfører bl.a., at lokalvalgte Rasmus Horn Langhoff udnævnes som Socialdemokratiets nye sundhedsordfører.

”Det glæder jeg mig fantastisk meget til. Det er afgørende, at vi har et velfungerende sundhedssystem, som tager sig godt af alle borgere - høj som lav, og som også passer godt på vores mange medarbejdere i hele sundhedssektoren,” udtaler Rasmus Horn Langhoff i en pressemeddelelse.

Rasmus Horn Langhoff bliver desuden formand for Folketingets udenrigsudvalg. En spændende og eftertragtet post, som Langhoff også ser frem til:

”Det tager jeg som et skulderklap. Jeg vil bruge sommeren på, at sætte mig godt ind i arbejdet og ser frem til at varetage dette vigtige arbejde også,” siger Rasmus Horn Langhoff. 

Rasmus Horn Langhoff er desuden blevet medlem af bl.a. transport- og boligudvalget, uddannelses- og forskningsudvalget samt udvalget for landdistrikter og øer. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0