AnnonceLuk annonce
Pizzakæde kommer til Kalundborg

12-11-2020

Dominos Pizza etablerer sig på Shelltanken på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Pizzakæden Dominos rykker inden længe ind i Kalundborg. Lejekontrakten er underskrevet.

Inden længe bliver der endnu en mulighed for at bestille pizza i Kalundborg. Det er pizzakæden Dominos som rykker ind i Kalundborg, nærmere bestemt i de tomme lokaler på Shelltanken på Sct. Jørgensbjerg.

”Hvornår vi åbner, det er lidt op til myndighederne vil jeg sige, men byggesagen ligger lige i øjeblikket hos Kalundborg Kommune til behandling, og vi håber selvfølgelig, at det går hurtigt og smertefrit, det er jo ikke helt gratis at have lokalerne stående tomme,” fortæller Philip Espersen, projektleder hos Dominos.

Philip Espersen oplyser, at den største del af Dominos kunder bestiller deres pizza til afhentning eller udbringning, men i Kalundborg bliver der også mulighed for at spise på stedet, da lokalerne er meget store, og giver plads til en række borde.

”Der bliver rig mulighed for at sidde ned og nyde sin pizza, og så kommer vi selvfølgelig til at skulle ansætte en masse folk, primært unge mennesker, som kan køre pizza ud på elcykler,” fortæller Philip Espersen, men først skal lokalerne bygges om.

Shelltanken på Sct. Jørgensbjerg gik konkurs i foråret 2019. Der kom hurtigt gang i selve tankanlægget og vaskehallen, men lokalerne hvor der tidligere var kiosk/butik har stået tomt siden, men nu bliver der igen liv, når Dominos inden længe skal svinge pizzaer over disken.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0