AnnonceLuk annonce
Eksplosion ødelægger hus

06-01-2020

Der er store ødelæggelser på landejendommen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En ældre ejendom, på Hovvej mellem Ubby og Svallerup, er natten til fredag blevet ødelagt af en stor eksplosion. Formentligt er en gasflaske bragt til sprængning af ukendte gerningsmænd.

En eksplosion i en ældre landejendom på Hovvej har haft stor ødelæggende effekt, store dele af facaden er skudt ud, alle vinduer er ødelagt på grund af eksplosionen, glasskår ligger op til fem meter fra huset, der er store revner i murværket flere steder, og gavlen er skubbet op mod fem centimeter.

Eksplosionen er formentligt sket natten mellem torsdag og fredag, men ingen har hørt noget. Den ældre ejendom er ikke beboet i øjeblikket, men en form for renovering var i gang. Alle døre og vinduer var lukket og låst, men bagdøren er sparket ind af ukendte gerningsmænd. Det er formentligt en gasflaske, som er bragt til sprængning, muligvis med en rørbombe, som har forårsaget de store ødelæggelser på huset. I loftet sidder et stort fragment, højst sandsynligt en del af gasflasken, og flere steder i huset ligger metalstykker med gul farve fra en gasflaske.

Midt- og Vestsjællands Politi har modtaget en anmeldelse fredag eftermiddag, men har på nuværende tidspunkt ikke meget at tilføre til sagen, idet betjentenes rapport ikke er færdig endnu. Et skadeservicefirma har nu afspærret ejendommen, da der kan være fare for nedstytning.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0