AnnonceLuk annonce
Læserbrev: Vi skal smede mens jernet er varmt på Herredsåsen.

06-03-2017

Den lige nu blinde vej på Herredsåsen føres over til den  ligeledes blinde vej ved Raklevgården, så Kalundborg by får en nordlig byforbindelse til Raklev.

Vi skal smede mens jernet er varmt på Herredsåsen.

I det Radikale Venstre, der kan vi se mange gode grunde til, at den vej skal prioriteres nu og at den prioriteres med både vej og cykelsti.

Vejforbindelsen vil helt grundlæggende få Kalundborg til at hænge meget bedre sammen. Hele Raklev området, vil blive bundet sammen med Skolen på Herredsåsen og det nye bevægelseshus Spiralen. Skolen er overbygningsskole for de mange børn i Raklev. Da projektet er med cykelsti, vil forbindelsen blive sikker, når børn skal til og fra idræt og skole. Omvendt giver det også Klosterparkvejen samt hele udviklingsområdet på Herredsåsen sikker adgang til de gode sportsfaciliteter i Raklev, hvor RGI har enorm succes.

Vejen vil gøre at trafikken i Kalundborg fordeles ud på flere ruter. Alt forældretrafikken til og fra Herredsåsen behøves nu ikke længere at gå op ad Klosterparkvej med det kaos det giver før kl. 8.00 hver dag. I det hele taget vil Røsnæsvejen, Bredekildevej, Fasanvejen og Klosterparkvej blive aflastet.

Og så er der hele udviklingspotentialet. Med forbindelsen gør vi Herredsåsen klar til at udvikle sig, som det er udlagt i lokalplanerne. Den færdige infrastruktur vil sammen med skolen, den nye hal Spiralen og den smukke natur gøre området meget attraktivt.

Vi tror i det Radikale Venstre på, at vi skal stå klar med et sådan fantastisk udviklingsområde netop nu, hvor udviklingen boomer i Kalundborg. Vi skal være klar med attraktive muligheder og byggegrunde, når jobvæksten er god i vores blomstrende symbiose.  Af samme grund prioriterer vi også gerne den kommende Havnepark, nye boligområder og ny kultur og bevægelsespark i Høng samt en prioriteret cykelstiplan ud fra kriterier med mere.

m.v.h.

Jeppe Sørensen, Kommunalbestyrelsesmedlem  Radikale VenstreFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0