AnnonceLuk annonce
Læserbrev: Er kommunalvalget aflyst i Kalundborg?.

06-04-2017

Læserbrev:

Er kommunalvalget aflyst i Kalundborg?

Efter 4 dage i Berlin kommer jeg hjem til overskriften "Martin Damm står til 4 år mere." Bedst som jeg troede at kommunalvalget først blev afholdt til november. Jeg kan konstatere at Venstre, Konservative, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har indgået valgforbund og et "strategisk samarbejde". Indebærer dette samarbejde et integrationsudspil for kommunen, for jeg vil da gerne se et fælles udspil fra Radikale Venstre og Dansk Folkeparti! Og hvor useriøst er det ikke at alle på forhånd udpeger Martin Damm som borgmester. Har de andre partier ikke andre ønsker end at få en formandspost i et udvalg? Skal Peter Jacobsens fokus på regionsrådet fjerne Dansk Folkepartis muligheder for en borgmesterpost? Ikke at jeg skal klage over deres manglende ambitioner.

Blot vil jeg konstatere at det udgør et demokratisk problem når 5 borlige partier på forhånd fordeler poster mellem sig, og når et lokalt medie understøtter en udemokratisk proces. Det nøjagtig samme skete for 4 år siden, og her blev stemmeprocenten i Kalundborg under landsgennemsnittet. Faktisk stemte bare 71,1 % af kommunens borgere, hvilke placerer os blandt de 20 kommuner med den laveste stemmeprocent i hele landet.

Men hvorfor egentlig stemme, når borgmesteren er valgt på forhånd? JEG vil stemme for at vælte en koalition som allerede nu melder ud, at de forsat vil holde et "skarpt fokus". Det må betyde forsat hårde vilkår for kommunens ansatte, børn og ældre. Ingen investeringer i mennesker, blot investeringer i beton. Jeg vil den 21. november stemme højt og klart NEJ TAK til dette, og DU har en demokratisk mulighed for at gøre samme. Brug din stemme!

Kristina Püschl

Formand SF Kalundborg

Hestehaven 22

KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0