AnnonceLuk annonce
Lærer fra Kalundborg nomineret til pris 

29-05-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Feltet af mulige vindere af Politikens Undervisningspris er i løbet af de sidste uger blevet markant mindre. Helt præcist er 1937 indstillinger blevet snævret ind til 15 nominerede i de tre kategorier, som udgøres af grundskoler, gymnasieskoler og erhvervsskoler. En af de 15 nominerede er folkeskolelærer i Kalundborg.

Det er de to ekspertpaneler bestående af undervisere og lærere, forskere og elever, der har stået for at udvælge de fem lærere og undervisere i hver kategori, som de mener bør nomineres og være med i opløbet til at vinde en pris for deres undervisning. Andreas Damgaard Sørensen, der underviser matematik på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg er en af de 15 nominerede.

I hver kategori er der tre priser. En hovedpris på 75.000 kroner og to særpriser, der hver honorerer vinderne med 25.000 kroner. Derudover er der i år som noget helt særligt lavet en pris på 10.000 kroner til en lærer eller underviser, der har mestret fjernundervisning særligt godt under coronakrisen.

Andreas Damgaard Sørensen er indstillet af både forældre, elever og kollegaer. Flere fremhæver, at Andreas Damgaard Sørensen er dygtig til at se hver enkelt elev, og at han brænder for sit fag. En kollega skriver desuden, at han hverken er bange for ”at udfordre status quo”, eller at begå fejl og ”lære af dem”. ”Andreas er den lærer, alle ville ønske, de havde”, skriver en elev i indstillingen.

Går alt efter planen, og tillader myndighedernes retningslinjer det, vil vinderne blive fejret til prisfesten i Politikens Hus 18. august. Læs evt. mere om Politikens Undervisningspris her: Politiken.dk/undervisningspris 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0