AnnonceLuk annonce
Lækker, enkel og ærlig mad, i smukke historiske rammer

29-06-2020

Ulrikka og Jens Worsøe står bag Bistro Bispegården i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bistro Bispegården i Kalundborg er placeret som mest populære restaurant i Kalundborg på Tripadvisor, og det kan klart mærkes på antallet af gæster som besøger stedet, der har Vor Frue Kirke som nærmeste nabo.

Konceptet på Bistro Bispegården, Adelgade i Kalundborg er ligetil, maden er lækker, enkel og ærlig, her er alt lavet fra bunden, det har været konceptet siden Ulrikka og Jens Worsøe overtog stedet for fem år siden.

”Vi kalder det en bistro, for det har aldrig været vores mål at være en fin restaurant, et sted hvor man kan få noget hurtigt god mad, lidt aller en fransk landkro,” fortæller Ulrikka Worsøe, og Jens supplerer,

”Vi har ikke 60 retter på menukortet, og det er fordi vi gerne vil have friske råvarer og lave det hele fra bunden.”

Og lige netop råvarerne er vigtige for ægteparret, de skal helt være lokale og økologiske.

Bistro Bispegården har netop åbnet for sommersæsonen i den historiste bygning fra 1450, hvor der er åbent for både frokost og middagsretter, tirsdag til lørdag fra kl. 12 til kl. 21, med skiftende frokosttilbud hen over sommeren, og en fast pris på tre retter god mad til aften.

Mest populære restaurant

Mange restaurantgæster benytter siden Tripadvisor til at anmelde et besøg, på den måde kan andre gæster læse anmelderser inden et eventuelt besøg, og det har Bistro Bispegården stor glæde af, for Bistro Bispegården ligger nemlig nr. 1 når der søges på restaurant Kalundborg, og det giver flere kunder i butikken.

”Forleden havde vi to par som begge skulle med Samsøfærgen, og som var kørt tidligere til Kalundborg for at spise inden sejlturen, og de havde valgt Bistro Bispegården ud fra Tripadvisor,” fortæller Ulrikka Worsøe.

Vinsmagning

Ud over frokost og middagsretter afholder Bistro Bispegården jævnligt forskellige vinarrangementer sammen med det lokale firma Goosmann Vin, næste arrangement er på fredag d. 3. juli hvor der bydes på lækker tapas og hele otte forskellige rosévine. Hvis vejret tillader det, så afholdes arrangementet i den flotte gårdhave, byens flotteste i følge Ulrikka og Jens.

Bistro Bispegården råder også over det gamle rådhus i Adelgade, hvor der er mulighed for at holde sin fest, lige fra barnedåb til fødselsdag eller bryllup. Her er der plads til omkring 60 personer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0