AnnonceLuk annonce
Lægeklinik overtages af rekrutteringsbureau

18-05-2017

Nordic Medicare rykker ind på 2. sal. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rekrutteringsbureauet Nordic Medicare overtager tidl. privatpraktiserende læge, Troels Windfelds klinik i Bredgade i Kalundborg.

På mandag den 22. maj åbner den nye lægeklinik, der er drevet af Nordic Medicare, på adressen i Bredgade. Det er i imidlertid kun 12 dage siden, at Region Sjælland gav dem opgaven.

”Vi fik opgaven af Region Sjælland den 10. maj, og arbejder nu på højtryk for at sikre, at klinikken bliver i bedste kvalitet med maksimal tilgængelighed, kort ventetid, højeste kvalitet i behandlinger og selvfølgelig maksimal patientsikkerhed,” siger Christian Riewerts, der er adm. Direktør i Nordic Medicare.

Nordic Medicare har ni lægeklinikker, der allerede er etableret, og er i gang med at starte nye op i bl.a. Kalundborg, Store Heddinge og Rødby. Virksomheden er også en rekrutteringsvirksomhed, ligesom de leverer it løsninger inden for sundhedssektoren.

”Når vi har så kort varsel, sætter vi først vikarer ind, fordi man ikke kan nå at få rekrutteret en i en fast stilling på så kort tid. Men vi har et team af kompetente speciallæger, vi kan sætte ind til at begynde med, men målet er selvfølgelig at fastansatte,” siger Christian Riewerts.

Fritager læger fra administrative opgaver

Christian Riewerts fortæller, at de fleste læger er selvstændige, hvilket betyder, at de skal tage sig af en masse praktiske opgaver også. Men de opgaver fritages man for, når man er ansat hos Nordic Medicare som læge.

”Vores koncept er, at lægerne skal være læger fra 8 til 16, og her fokusere på det lægefaglige arbejde. Det vil sikre en hel anden kvalitet. Derudover har vi meget fokus på max tilgængelighed. Vi har åbent 60 timer ugentlig fra kl. 8 -16 fysisk, og på tlf. fra kl. 8-18. Man kan altså ti timer i døgnet få fat i en, der kan hjælpe. Ligesom vi har åbent alle hverdage hele året, vi holder ikke ferielukket, og telefonerne er også åbne i weekenden mellem kl. 8 -13. Vi vil gerne sætte nogle nye standarder på markedet,” siger han.

Nordic Medicares nye klinik i Kalundborg overtager automatisk de ca. 1.000 borgere, der tidligere hørte under den læge, Troels Windfeld.

Lægeklinikken kommer til at ligge i Bredgade 23, 2 sal i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0