AnnonceLuk annonce
Tænk jer godt om, inden I tager et billede af jeres røv

15-09-2015

Der var masser af kram til eleverne fra Peter Mygind. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalndborg.dk

Peter Mygind var i absolut topform da han fortalte om mobning for 450 skoleelever i Gørlev.

En donation fra SuperBrugsen i Gørlev til Natteravnene i Gørlev havde gjort det muligt at invitere 450 elever fra 7. til 10. klasse til et humoristisk og alvorligt foredrag om mobning med den populære skuespiller Peter Mygind på Gørlev Idrætsefterskole, tirsdag eftermiddag.

Det var en yderst veloplagt Peter Mygind der indtog scenen og fortalte om det alvorlige emne ’mobning’.

“Hvad er det der sker inde i mennesket når man kan gøre ondskabsfulde forfærdelige ting mod andre mennesker, vi mennesker er et flokdyr vi vil gerne være en del af flokken, det er ikke rart er at stå uden for flokken, stå uden for fællesskabet”, sagde Peter Mygind til de mange fremmødte.

Den populære skuespiller kom rundt om mange emner inden for mobning og med mange eksempler fra det virkelige liv, bla. advarede Peter Mygind mod de sociale medier.

Tænk jer godt om når i tager et billede af jeres røv, alt hvad i sender ud bliver der ude”, sagde Mygind med henvisning til specielt opslag på Facebook.

“I skal lære hver eneste morgen når i vågner at kikke jer selv i spejlet og stå og kikke på jer selv og sige, waue du er for lækker lækker”, sagde en grinende Peter Mygind inden de 450 tilskuere kviterede med klapsalver.

Efter foredraget var der tid til både kram og selfies med den populære skuespiller, og det var der mange der benyttede sig af.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0