AnnonceLuk annonce
Gratis skateworkshop

21-08-2020

Endnu engang kommer L.O.W. Academy til Munkesøparken i Kalundborg, hvor de holder en gratis skateworkshop. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Endnu engang er der gratis skateworkshop med L.O.W Academy (Life On Wheels) i skateboardparken i Munkesøen, denne gang i uge 35. Workshoppen er gratis.

L.O.W Academy besøgte skateboardparken i Kalundborg i skolernes sommerferie, og det var en stor succes. Derfor kommer de nu igen. Man kan både stå på rulleskøjter, løbehjul eller skateboard. Fra mandag den 24. august til fredag den 28. august kl. 16-19 stiller L.O.W op med professionelle instruktører, sikkerhedsgodkendt beskyttelsesudstyr og masser af rekvisitter, og lover et udfordrende, lærerigt og sjovt aktivitetsprogram for børn og unge. 

Instruktørerne hjælper med tips og tricks til, hvordan man kan blive bedre til at køre på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter, og det kræver ikke nogen erfaring at deltage. Man er velkommen til at medbringe sit eget udstyr, men det er også muligt at låne rulleskøjter, skateboard eller løbehjul. Det kræver ingen tilmelding at deltage i workshoppen, man møder bare op.

Konkurrence med fede præmier

Kalundborg Kommune arrangerer i samarbejde med L.O.W afsluttende skatekonkurrencer, lørdag den 29. august, for både skateboard, løbehjul og rulleskøjter. Alle skatere fra Danmark er velkomne, og der vil være konkurrencer for både junior- og seniorskatere (begyndere og øvede), hvor man kan vinde skateudstyr, som selv den mest erfarne skater vil have glæde af. Konkurrencen løber af stablen mellem kl. 16 – 19, og der vil der være musik, god stemning og professionelle instruktører fra L.O.W Academy. 

Læs meget mere om L.O.W Academy (Life On Wheels) her: https://lowacademy.dk/?gclid=CjwKCAjwi_b3BRAGEiwAemPNU5p-IYZuw6sKEBWitygPDaP7q9tnrDRl3_UfmDfDSnvbb1qJlG-A4xoCH10QAvD_BwE


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0