AnnonceLuk annonce
LEAPS tur med borgmesteren

23-01-2020

Borgmester Martin Damm (V) var onsdag på tur med 1. klasse fra Skolen på Herredsåsen i forbindelse med nyt LEAPS forløb.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Borgmester Martin Damm (V) var onsdag på tur med 1. klasse fra Skolen på Herredsåsen. Turen skal danne rammerne for et nyt LEAPS-forløb for eleverne, og de to klasser var bl.a. en tur forbi Kalundborg Havn, Asnæsværket og Novo Nordisk. 

Onsdag var 34 elever fra 1.a og 1.b fra Skolen på Herredsåsen på tur i Kalundborg i forbindelse med det nye LEAPS-forløb. Borgmester Martin Damm guidede eleverne rundt forskellige steder i byen.  

Kickoff af nyt LEAPS-forløb 

”Et nyt LEAPS-forløb skal starte med et kickoff, der skal være engagerende, motiverende og inddragende for eleverne. I denne omgang handler det nye forløb om Kalundborg. Vi har derfor inviteret borgmesteren med på vores kickoff tur med henblik på at skabe begejstring og inddrage lokalområdet i undervisningen”, fortæller Anne-Mette Lund-Konggaard, viceskoleleder i Skolen på Herredsåsen. 

Skolen på Herredsåsen er en af landets kun fire LEAPS-skoler. LEAPS betyder, at skolen arbejder systematisk med projektbaseret læring. Formålet med denne skoleform er at skabe mere autentisk undervisning, der skaber engagement og mening for eleverne. 

Turen gennem Kalundborg 

Kickoff-turen startede i Kalundborg Kommune, hvor børnene fik indsigt i, hvad det indebærer at være borgmester i kommunen. Efterfølgende fortsatte turen ned til Kalundborg Havn. Her blev eleverne præsenteret for industribyen af borgmesteren. Dernæst kørte bussen videre til Asnæsværket og Novo Nordisk, hvor de blev budt velkommen til en spændende rundvisning. Sidste stop på turen blev Spangsberg flødeboller, som havde forberedt lækkerier og en spændende fortælling omkring flødebollens historie. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0