AnnonceLuk annonce
LAN Party blev en stor succes

18-08-2019

Der er blevet spillet igennem hele weekenden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kirke Helsinge Idrætsforening (KHI) har med stor succes afviklet deres første E-Sport event i denne weekend.

Alle pladser var besat da Kirke Helsinge Idrætsforening i denne weekend afviklede et LAN party på Kirke Helsinge Skole.

26 unge mellem 10 og 20 år, og en gruppe instruktører, har hele weekenden spillet FIFA, Fort­nite og CS:GO, og mange flere var interesseret, hvis der havde været plads i kælderen under skolen.

”Vi måtte lukke for tilmeldingen, ellers havde vi nok været mindst 40,” fortæller Martin Lindberg-Larsen, der er far til tre drenge der alle spiller computerspil.

Weekendens arrangement var en føler for at se hvor stor interessen er for at KHI vil starte E-Sport op i foreningen, og med den tilslutning kan det kun blive en succes.

”Nu skal vi selvfølgelig evaluere, men min ide er, at vi prøver at lave et arrangement til, måske i efterårsferien, og skal vi lave en E-sports afdeling i KHI, så skal der findes nogle instruktører og noget udstyr,” siger Birgit Pedersen, der har ansvar for alternative sportsgrene i KHI regi.

De unge ankom fredag aften, og så er der ellers blevet spillet igennem hele weekenden, det er ikke mange timers søvn det er blevet til. Deltagerne har holdt sig i gang på kage, chips og sodavand.

”Man kommer ikke langt med gulerødder og letmælk her, det kan jeg lige så godt sige,” griner Martin Lindberg-Larsen.

Planen er, at hvis der startes et E-sports hold op, så skal der kobles noget motion på også.

En god kammerat

I forbindelse med LAN partyet er der stiftet en pokal til bedste kammerat, det handler nemlig om at hjælpe hinanden.

”Vi går meget op i den sociale del i sådan et arrangement, så der er lavet en pokal, som uddeles til den bedste kammerat, og det går ud på at man skal hjælpe hinanden, så der ikke sidder nogen og føler sig uden for, faktisk er der to brødre med som lige er flyttet til området, og det er deres første relation til andre unge mennesker i Kirke Helsinge, det er en super god måde at komme i kontakt med andre jævnaldrende,” siger Martin Lindberg-Larsen.

Der er deltagerne som selv finder den bedste kammerat ved at afgive deres stemme på en seddel.

Ud over at en gruppe unge har fået en god weekend, er arrangementet også med til at samle lokalområdet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0