AnnonceLuk annonce
Kvinde vågnede da mand stod i hendes lejlighed

07-01-2019

Af Jens Nielsen

En kvinde vågnede natten til mandag, ved at en mand stod i hendes lejlighed i Høng. Manden forlangte at få kvindens pung udleveret.

En 73-årig kvinde i Sofiehaven i Høng anmeldte kl. 02.29, natten til mandag, at hun var vågnet ved, at en mand stod i hendes lejlighed og lyste med en lommelygte. Hun spurgte ham, hvordan han var kommet ind, og bad ham skrubbe af. Manden fastholdt dog, at han ville have hendes pung, og han gennemsøgte hendes soveværelse for andre værdier. Kvinden gav tyven sin pung, hvorefter han forlod stedet.

Den forurettede kvinde ved ikke, hvordan manden fik skaffet sig adgang til lejligheden. Hun låser rutinemæssigt sin hoveddør hver aften. En patrulje blev sendt til stedet, men det var umiddelbart ikke muligt at fastslå, hvordan manden var kommet ind. Hjemmet var gennemrodet, men kvinden kunne ikke se, at der var stjålet yderligere.

Kvinden beskrev manden som: Dansk, ca. 30-35 år, ca. 180 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, iført sort tøj, sort jakke, sort hue, sort tørklæde for munden. Medbragte en lommelygte.
Politiet efterforsker nu sagen, og afventer tekniske erklæringer fra de undersøgelser, der blev foretaget på stedet.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk vil meget gerne høre fra vidner, der har set den beskrevne mand natten til mandag i og omkring Sofiehaven. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0