AnnonceLuk annonce
Kvinde udsat for grov vold af ekskæreste

02-08-2019

Mand slog torsdag aften tidligere kæreste i hovedet med et askebæger. Politiet leder nu efter en 39-årig mand, som vil blive sigtet for grov vold.

Torsdag aften kl. 21.36, fik politiet en anmeldelse om, at der var uorden i en lejlighed i en beboelsesejendom på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor bl.a. en 40-årig kvinde fra Kalundborg boede.

Politiet kørte til den omhandlede lejlighed, hvor politiet traf den 40-årige kvinde med mindre kvæstelser og blod i ansigtet. Hun oplyste, at hun var blevet udsat for vold af sin eks-kæreste, der havde forladt stedet inden politiets ankomst.

Den 39-årige eks-kæreste havde efter aftale været på besøg, men erfarede, at den 40-årige havde andre planer i den kommende weekend med en anden mandlig bekendt.

Det var ekskæresten blevet sur over og overfaldt derefter kvinden med bl.a. slag i hovedet med et askebæger, der gik i stykker som følge heraf.

Den 40-årige blev bragt til skadestuen til undersøgelse og fornøden behandling, hvorefter politiet forsøgte at finde eks-kæresten.

Politiet fandt ham dog ikke på relevante steder, men han kan i nærmeste fremtid forvente at blive kontaktet af politiet med henblik på sigtelse og afhøring i sagen om grov vold mod kvinden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0