AnnonceLuk annonce
Kvinde skræmt af mand med klovnemaske

16-10-2016

Af Jens Nielsen

En midaldrende kvinde blev fredag aften skræmt af en ung mand med en klovnelignende maske, da hun kom cyklende på Nørre Alle i Kalundborg.

Et uhyggeligt fænomen har bredt sig rundt om i verden, hvor folk klæder sig ud som forkvaklede klovne og skræmmer livet af folk. Flere steder i Danmark er der i den seneste tid set lignende tilfælde, og nu er fænomenet også kommet til Kalundborg.

En midaldrende kvinde, på vej hjem fra arbejde fredag aften lige efter kl. 22, blev skræmt af en ung mand iført en klovnelignende maske.

Kvinden kørte på Nørre Alle og på hjørnet af Nørre Alle og Nyvangsvej bemærkede hun en gruppe unge mennesker, da hun var ud for gruppen sprang den ene unge mand frem og løb efter kvinden, som dog trådte i pedalerne og cyklede fra manden.

Kvinden, hvis navn er TV-Kalundborg bekendt, er slet ikke i tvivl om at manden var iklædt en form for klovnemaske og en mørk parkacoat. Mens han løb efter cyklen råbte han flere gange hey, hey, hey.

Der er muligvis tale om en form for drengestreger, men flere steder i verden er klovnefænomenet eskaleret og har udviklet sig til vold, derfor blev kvinden da også bange og skræmt da hun så den unge mand med masken.

I Fredericia blev en klovn med en økse set i onsdags og i lørdag aften var en klovn på spil i Hvidovre, hvor han rendte rundt med et aluminiums bat.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0