AnnonceLuk annonce
Kvinde sigtet for narkosalg

12-05-2020

43-årig kvinde fremstilles i grundlovsforhør sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse.

Mandag kl. 13.00 henvendte en patrulje sig på en adresse i Høng for at tale med en 43-årig kvinde fra Store-Merløse om en bekymring for hendes søn.

Under samtalen og opholdet på kvindens tilholdssted bemærkede patruljen, at den 43-årige havde en mindre portion hvidt pulver stående frit fremme i en lille skål. I nærheden lå et sugerør, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om euforiserende stoffer, hvilket kvinde indrømmede.

Da politiet derfor kunne mistænke hende for besiddelse af narkotika, blev hun sigtet herfor, ligesom hun blev gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning af tilholdsstedet.

Narkohunde assisterede politipatruljen med ransagningen, der resulterede i fund af knap 95 gram amfetamin, noget fyldstof og en digitalvægt. Stoffet i skålen blev nemlig sammen med det øvrige fundne testet til at være amfetamin, som politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af med henblik på videreoverdragelse til andre.

Den 43-årige kvinde blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse.

Kvinden har overnattet i et arresthus og vil tirsdag blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.00 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0