AnnonceLuk annonce
Kvinde og mand fængsles for vold i Kordilgade

26-11-2020

Af Jens Nielsen

En 33-årige mand blev onsdag idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel, mens en 19-årig kvinde slap med ni måneders fængsel, for et voldsomt røveri i Kordilgade i august i år.

Sent tirsdag aften den 12. august i år blev Midt- og Vestsjællands Politi alarmeret om et røveri og et voldeligt overfald i baggården til Kordilgade 75 i Kalundborg, og rykkede derfor massivt ud med op mod 10 mand og flere hunde.

En 41-årig mand fra Slagelse havde været udsat for et røveri og udsat for vold på stedet, og havde fået frarøvet et mindre kontantbeløb.

Den nu dømte 19-årig kvinde fra Kalundborg blev anholdt senere på aftenen, da hun var mistænkt for at have en rolle i sagen.

Den 41-årig pådrog sig ved røveriet en flænge i ansigtet, efter at være blevet skåret med en kniv, og blev efterfølgende behandlet på sygehuset.

I følge Retten i Holbæk havde den 19-årige kvinde lokket den 41-årige mand fra Slagelse til Kalundborg under påskud om, at hun ville have sex med manden.

Men manden blev i stedet mødt af kvindens bekendte i baggården til Kordilgade 75 i det tidligere ’Julemandens Værksted, og her blev han så udsat for den grove vold.

Kvinden og hendes mandlige bekendte skal altså nu i fængsel, har dommeren bestemt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0